FaceBook
Twitter
YouTube

Sfeerimpressie
Bekijk hier de video van onze prachtige woning/dagbesteding  >>

 

Stichting Pim, een uniek ouderinitiatief, een tweede thuis voor onze vaste bewoners en logeercliënten. Daarnaast sinds 2013 ook een fantastische dagbestedingsplek.

 


Een tweede thuis

In 2006 werd Stichting Pim opgericht; een Tweede Thuis voor acht meervoudig beperkte kinderen. Een uniek initiatief uitgevoerd  door en onder toezicht van de ouders van deze acht kinderen. Ondertussen zijn onze kinderen uitgegroeid tot geweldige, bijzondere en unieke jongeren en zijn we een aantal jaren verder in de ontwikkeling van onze woning.
De zorgwoning biedt onze jongeren nog steeds een omgeving en de middelen om zich optimaal te ontwikkelen  en te ontspannen onder leiding van gekwalificeerd personeel dat uitgaat van de specifieke wensen van de bewoners. Hierbij staat respect en liefdevolle bejegening centraal.
Wij  zijn trots op het bereiken van deze vorm van zorgverlening voor onze gehandicapte jongeren en zijn een voorbeeld geweest  voor andere initiatiefnemers. Natuurlijk zitten we niet stil en zijn we als stichting steeds in ontwikkeling en  proberen wij  de zorgverlening  alsmaar verder te optimaliseren. Het realiseren van een logeeropvang en de dagbesteding zijn enkele voorbeelden hiervan. 
Daarnaast zijn we al zeer ver op weg naar een HKZ-certificering (kwaliteitsnormering voor de zorg). We moeten voor een aantal documenten nog de puntjes op de i zetten, maar hopen dit najaar op te kunnen voor deze belangrijke stap naar verdere professionalisering.

 

Stelvio ChallengeLaatste nieuws


Singelloop 2017
Wat een bijzondere dag!!  De Aartsenfruit Kids Foundation had ons dit jaar uitgekozen als het goede doel voor hun 10km Singelloop. Het was een ....
Lees verder >

Camping Pim geopend
Met een bonte avond voor bewoners, jongeren van de dagbedsteding, ouders, broers en zussen en vrijwilligers werd Camping Pim officieel geopend. Bekij ....
Lees verder >

Helpen?

Word lid van de Club van Honderd
meer informatie >

Wordt Vriend van Stichting Pim
meer informatie >

Kom ons helpen als vrijwilliger
meer informatie >