FaceBook
Twitter
YouTube

De uitbreiding van de woning en dagbesteding is voltooid. De woning en dagbesteding zijn ingericht en de bewoners hebben er hun eerste nachten doorgebracht. Er is hard gewerkt door heel veel superhelden.

Heel veel dank aan de vele sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt. >>>


Stichting Pim, een uniek ouderinitiatief, een tweede thuis voor onze vaste bewoners en logeercliënten. Daarnaast sinds 2013 ook een fantastische dagbestedingsplek.

Een tweede thuis

In 2006 werd Stichting Pim opgericht; een Tweede Thuis voor acht meervoudig beperkte kinderen. Een uniek initiatief uitgevoerd  door en onder toezicht van de ouders van deze acht kinderen. Ondertussen zijn onze kinderen uitgegroeid tot geweldige, bijzondere en unieke jongeren en zijn we een aantal jaren verder in de ontwikkeling van onze woning.
De zorgwoning biedt onze jongeren nog steeds een omgeving en de middelen om zich optimaal te ontwikkelen  en te ontspannen onder leiding van gekwalificeerd personeel dat uitgaat van de specifieke wensen van de bewoners. Hierbij staat respect en liefdevolle bejegening centraal.
Wij  zijn trots op het bereiken van deze vorm van zorgverlening voor onze gehandicapte jongeren en zijn een voorbeeld geweest  voor andere initiatiefnemers. Natuurlijk zitten we niet stil en zijn we als stichting steeds in ontwikkeling en  proberen wij  de zorgverlening  alsmaar verder te optimaliseren. Het realiseren van een logeeropvang en de dagbesteding zijn enkele voorbeelden hiervan. 
Daarnaast zijn we al zeer ver op weg naar een HKZ-certificering (kwaliteitsnormering voor de zorg). We moeten voor een aantal documenten nog de puntjes op de i zetten, maar hopen dit najaar op te kunnen voor deze belangrijke stap naar verdere professionalisering.

 

Stelvio ChallengeLaatste nieuws


Dagopvang bij de uitbreiding van Stichting Pim.
Wow, het superhuis in Dorst, voor 8 bijzondere jongeren, is veranderd in een Superhuis voor 15 bijzondere jongeren… Ook kunnen we niet ....
Lees verder >

Kan jij deze zomer iets voor ons betekenen?
  Wij hebben een groepsbegeleider die momenteel ziek is. Zij woont in Roosendaal en we willen graag dat zij eerst 1 of 2 keer in de week en ....
Lees verder >

Helpen?

Word lid van de Club van Honderd
meer informatie >

Wordt Vriend van Stichting Pim
meer informatie >

Kom ons helpen als vrijwilliger
meer informatie >